Solar

Wilt u uw energierekening omlaag brengen? En levert u graag een positieve bijdrage aan het milieu? Zorg dan voor uw éigen energie, met zonnepanelen van Reno Projecten.

De zon is de grootste energiebron van de aarde. In één uur tijd heeft de zon voldoende kracht om de hele wereld een jaar lang van energie te voorzien. Het opwekken van zonne-energie is niet schadelijk voor de natuur. En in tegenstelling tot andere energiebronnen, zoals aardgas en olie, raakt de voorraad zonne-energie niet op.

Zonne-energie: hoe werkt dat?

De meeste systemen zetten zonne-energie om in warmte. In zuidelijke landen staan boilers met zonnepanelen op het dak, die zorgen voor warm water in de woningen. De zonnepanelen van Reno Projecten zetten zonne-energie om in elektriciteit, die u dus direct kunt gebruiken. In uw huis, uw schuur of uw bedrijf.


De voordelen van zonne-energie:
De plaatsing van zonnepanelen is op alle fronten een investering in de toekomst:

- U bespaart op uw energierekening: dit kan u al gauw € 1.250,- per jaar opleveren
- Uw huis wordt meer waard
- U levert een positieve bijdrage aan het milieu
- Laagste energieprijs garantie door collectieve afname
- Levering uit voorraad
- 1 x investeren voor min. 25 jaar vaste prijs energie


Advies over plaatsing:

De zonne-panelen van Reno Projecten zijn makkelijk te installeren. U kunt dat zelf doen of wij regelen de installatie voor u. Natuurlijk wilt u zo veel mogelijk profiteren van uw zonne-energie. Daarom is het belangrijk dat de zonnepanelen goed geplaatst worden. We maken een berekening op maat op basis van onder meer deze gegevens:

Oppervlakte: wat is de totale oppervlakte waarop zonnepanelen geplaatst kunnen worden?
Ligging: hoe ligt uw huis? Op het zuiden, oosten, noorden of westen? Aan welke kant is er ruimte om zonnepanelen te plaatsen?
Soort dak: heeft u een plat of een hellend dak? Wat is de hellingshoek?

Bij Reno Projecten heeft u de keuze uit verschillende standaard pakketten voor platte daken en pannen daken. Wij laten u graag de varianten zien en geven uitleg bij de mogelijkheden.


Kosten en subsidie:

Zonnepanelen zijn te koop vanaf ca. € 290,- per vierkante meter, exclusief BTW. Een investering die u in enkele jaren terugverdient, omdat uw energierekening daalt. 

De Nederlandse overheid stimuleert het gebruik van duurzame energie. Daarom kunt u subsidie ontvangen als u zonne-energie gebruikt. U krijgt dan een tegemoetkoming in de kosten. Op www.rijksoverheid.nl vindt u hierover meer informatie.

Volg Reno op Facebook!

Reno Projecten is uw specialist in:

- Dak- en wandsystemenen / Dak- en wandbekleding
- Totaalbouw oplossingen
- Paradak
- Onderhoud
- Renovatie van bestaande panden
- Carports
- Botenhuizen

Contactgegevens

Reno Projecten
Otterkoog 6
1822 BW  Alkmaar
T: 072 564 43 33
F: 072 564 61 31
E:  info @ reno.nl
KVK: 370.699.18
BTW: NL 8021.25.050.B.01