Carports

Materiaal en kwaliteit:
Carports van Renolux zijn een klasse apart en de beste in zijn soort! Het materiaal van de koepel is heldere- of opalen dubbelwandige polycarbonaat en is bestand tegen alle weersinvloeden. Het frame is van sendzimer verzinkt staal en kan eventueel in kleur worden gemoffeld. Frame en koepel zijn vrij van onderhoud. De constructie is robuust en duurzaam. Speciale aandacht is besteed aan de afwatering van uw carport. Deze aandacht voor details maakt de Renolux carport een klasse apart. Neem contact met ons op voor een bezichtiging of voor meer informatie omtrent uw specifieke wensen en omstandigheden.

Omdat u rechtstreeks contact heeft met DE carport-fabrikant, zijn de mogelijkheden onbeperkt.

Mogelijkheden:
Carports zijn in alle maten leverbaar in een enkele of meervoudige uitvoering, zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk de Reno Carports als fietsenstalling te gebruiken. De carports zijn uniek en geschikt voor alles wat een overkapping nodig heeft! Als u plannen heeft om bij te bouwen of te verbouwen, kunt u het beste bij de gemeente informeren of u een vergunning nodig heeft.

Hoe het precies is geregeld, staat in de nieuwe woningwet, maar u kunt ook bij ons informeren; we hebben informatie bladen waarin de belangrijkste punten genoemd staan. Indien gewenst verzorgen wij voor u het gehele traject, zodat u er geen omkijken naar heeft.

Volg Reno op Facebook!

Reno Projecten is uw specialist in:

- Dak- en wandsystemenen / Dak- en wandbekleding
- Totaalbouw oplossingen
- Paradak
- Onderhoud
- Renovatie van bestaande panden
- Carports
- Botenhuizen

Contactgegevens

Reno Projecten
Otterkoog 6
1822 BW  Alkmaar
T: 072 564 43 33
F: 072 564 61 31
E:  info @ reno.nl
KVK: 370.699.18
BTW: NL 8021.25.050.B.01