Paradak

Het Peneder Paradak biedt u de mogelijkheid om tot 25 meter vrij te overspannen. Met dit perfecte daksysteem stellen wij een uiterst intelligente oplossing ter beschikking van onze opdrachtgevers. Met de mogelijkheid tot een ongekende overspanning. Hoogste kwaliteit, perfectie, betrouwbaarheid en snelheid zijn elementen, die van het grootste belang zijn. Onze specialisten hebben al hun know-how gebundeld om het meest innovatieve daksysteem te ontwikkelen, dat u in staat stelt sneller en beter uw doel te bereiken.

Estetisch en kwaliteit:

Het moderne design is functioneel en esthetisch tegelijk, waarbij de indruk van élégance en individualiteit een blijvende ervaring achterlaat. Een complete reeks van ontwerp- en gebruiksmogelijkheden staat tot uw beschikking. Van parkeerplaats verkapping tot aan beursgebouwen toe. Optimaal ontwerp. Veelzijdig toepasbaar. Op topsnelheid gefabriceerd. Met het Paradak op maat heeft Peneder de dakconstructie geperfectioneerd.

Afstemming gedurende de bouw:

Door onze uitstekende planning en organisatie kunnen wij u garanderen, dat uw dak binnen de overeengekomen tijd geleverd wordt. Om de exacte voortgang met u en de bouwheer af te kunnen stemmen, verzoeken wij om zo spoedig mogelijk na de opdracht een coördinatiebespreking te organiseren, waarbij alle relevante stappen, details en planning besproken kunnen worden. Daarna concreet ter zake als volgt. Uw opdracht wordt conform de overeengekomen planning door de diverse afdelingen afgewikkeld. Professioneel en zonder fricties. Met vaste doorlooptijden garanderen wij de overeengekomen termijnen van fabricage tot en met de vakkundige montage.

Peneder totaal bouwen:

Alles in één hand. Van advies en ontwerp tot aan de realisering. Peneder is de specialist voor het totale bouwproject. Daarbij bieden wij individuele oplossingen voor alle wensen. Een team van ervaren professionals staat vanaf het begin adviserend tot uw beschikking en draagt zorg voor een snelle afwikkeling van uw bouwproject.

Mocht u geintresseerd zijn in het Peneder Paradak neem dan contact op met Reno Projecten, op kantoor hebben wij de brochures in hard-copy, tevens staan wij voor u klaar om onduidelijkheden toe te lichten!

Volg Reno op Facebook!

Reno Projecten is uw specialist in:

- Dak- en wandsystemenen / Dak- en wandbekleding
- Totaalbouw oplossingen
- Paradak
- Onderhoud
- Renovatie van bestaande panden
- Carports
- Botenhuizen

Contactgegevens

Reno Projecten
Otterkoog 6
1822 BW  Alkmaar
T: 072 564 43 33
F: 072 564 61 31
E:  info @ reno.nl
KVK: 370.699.18
BTW: NL 8021.25.050.B.01