Dak en Wand bekleding

Nieuwbouw:
Reno Projecten uit Alkmaar is een bedrijf dat gespecialiseerd is in metalen dak- en wandsystemen. De medewerkers van Reno Projecten zijn meedenkers. Als een opdrachtgever een speciaal pand wil met een ronde of uitzonderlijke vorm of detaillering dan is Reno Projecten uw geschikte partner.

Daar waar constructies lastig worden kan Reno Projecten u dankzij een zeer goed geoutilleerde werkvoorbereiding (o.a. Autocad tekensysteem) van dienst zijn.

Grondige voorbereiding:

Veel van het werk voor een project speelt zich op de achtergrond af. Deze aspecten komen samen in de werkvoorbereiding; keuze en kwaliteitscontrole van materialen, gedetailleerde uitwerkingen in AutoCad en tekenwerk, taakplanning en uitvoering, budgetbewaking en projectleiding. Door deze gedegen voorbereiding kan er tijd en geld worden bespaard op alle terreinen, waarbij Reno dit gehele proces in eigen beheer regisseert. Omdat alle specialisten in huis zijn heeft u doorlopend één enkel aanspreekpunt, kunt u leunen op onze ervaring en heeft u tijdens iedere fase het volledige overzicht.

Onze certificeringen (waaronder ISO 9002 en VCA**) kunnen daarbij nog een extra geruststelling zijn.

Reno Projecten beschikt over eigen vaste zeer goed opgeleide monteurs, die een project van het begin tot het eind kunnen realiseren. Al onze monteurs zijn VCA opgeleid en hebben allemaal specifieke kwaliteiten.

Volg Reno op Facebook!

Reno Projecten is uw specialist in:

- Dak- en wandsystemenen / Dak- en wandbekleding
- Totaalbouw oplossingen
- Paradak
- Onderhoud
- Renovatie van bestaande panden
- Carports
- Botenhuizen

Contactgegevens

Reno Projecten
Otterkoog 6
1822 BW  Alkmaar
T: 072 564 43 33
F: 072 564 61 31
E:  info @ reno.nl
KVK: 370.699.18
BTW: NL 8021.25.050.B.01